Rólunk

Venus... Mi jut róla eszedbe?... Szépség?... Elegancia?... Szerelem? A római korban Venus mindezt és még többet jelentette. Mindent, ami a szerelemmel, a szépséggel összefüggött.

Szalonunkban igyekszünk mindezen elgondolásoknak megfelelni. Az elmúlt években egyre több és több menyasszony választotta a "Vénusz" -t , és mindig a lehető legnagyobb megelégedéssel beszélt róla.

A legdivatosabb ruhák, világmárkák (Aire Barcelona, Cosmobella, OreaSposa, Destination Romance) modelljeiből úgy válogatunk, hogy minden stílus, fazon, szín elérhető legyen.  Amennyiben határozott elképzeléssel rendelkezel, a katalógusból rendelést is meg tudjuk oldani.

Mindez vonatkozik a koszorúslány ruhákra is, legyen szó felnőtt, vagy gyermek modellekről. 

Kiegészítők hadával várunk Bennetek egyenesen Németországból, a G.Westerleigh és a Bianco Evento fej-és hajdíszeivel, gyűrűpárnáival, fátylaival, vendégkönyveivel, harisnyakötőivel.

Szalonunk másik tevékenységi köre az esküvők, lakodalmak szervezése, lebonyolítása. Segítséget tudunk nyújtani minden ifjú párnak az esküvői ceremónia kellékeinek beszerzésében, a kültéri esküvők lebonyolításában, amelyben több éves tapasztalatunk van, több száz esküvőt vezényeltünk le ezen idő alatt.

A helyszín, a zenekar, a fotó, a videós, a dekoráció készítője, a virágkötő kiválasztása nehéz feladat, amelyben szintén tanácsot tudunk adni, hogy elképzeléseiteknek, stílusotoknak, egyéniségeteknek a legmegfelelőbbet tudjátok választani.

Udvarias, szakszerű kiszolgálással, nyugodt környezetben csak Rád irányuló figyelemmel, állandó akciókkal várunk, mert a Te Nagy Napod egyszeri és megismételhetetlen. Ehhez kínáljuk fel tapasztalatunkat és segítségünket Neked.